Εταιρεία

Εταιρεία

Δραστηριότητα

Η ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΕΠΕ με καινοτόμες ιδέες και πρωτόγνωρα συστήματα προώθησης για την Ελλάδα κατόρθωσε μέσα σε 3 χρόνια να γίνει LEADER στο είδος της.

Με αυτοκίνητα διασκευασμένα σε κινητές εκθέσεις επισκέπτεται επί ετήσιας βάσης τις Βιομηχανίες , Βιοτεχνίες Εργοτάξια και Συνεργεία αυτοκίνητων για να παρουσιάσει τα προϊόντα κατ’ ευθείαν στους τεχνικούς και να προτείνει λύσεις σε τεχνικά προβλήματα.

Η VIRAXειδικευμένη στα εργαλεία κατεργασίας σωλήνων είναι γνωστή στην Ελληνική αγορά περισσότερο από μισό αιώνα.

Η εταιρία DIAGERLEADERστα διαμαντοεργαλεία παρουσιάζει πρωτοποριακά εργαλεία διάτρησης όπως το διαμαντοτρύπανο BOOSTERέγινε γνωστή στην Ελλάδα χάρη στις προσπάθειες της εταιρίας μας την οποία αναλάβαμε να πρωτοεμφανίσουμε και να προωθήσουμε στην ελληνική αγορά το 1974.

Η εμπορική πολιτική της ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΕΠΕ βασίζεται στην συνεχή προσπάθεια για απόλυτη ικανοποίηση των χρηστών εργαλείων και είναι πάντοτε έτοιμη να ακούσει κάθε τεχνικό, είτε απασχολείται σε μεγάλη εταιρία είτε είναι απλός τεχνίτης η ακόμη και ιδιώτης .

Η διακίνηση των εργαλείων γίνεται μέσα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων εργαλείων που πιστεύουν στο ίδιο σύστημα προώθησης και σεβασμού του τελικού χρήστη σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας μας. Η πληρέστατη έκθεση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, είναι στη διάθεση τόσο των χρησιμοποιητών όσο και των διανομέων αφού η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερο βάρος στην τεχνική ενημέρωση και κατάρτιση.

wcga2AA